Vestre Bærum TINE Fotballskoler 2017- BVH og Jutul Fotball

​Nå er påmeldingen til TINE Fotballskole 2017 åpnet. | Foto: NFF

BVH
14.03.2017
KÅRET til beste Tine skolen i Oslo 2016!

Hver sommer arrangerer BVH Fotball sammen med Jutul Fotball, Vestre Bærum TINE Fotballskole for alle jenter og gutter i alderen 7-12 år. Fotballskolen arrangeres i uke 26 og 32,(ny uke i år) Vi har arrangert TINE Fotballskole i over 12 år Fotballskolen i uke 26 og uke 32 foregåri Bærum Idrettspark (innendørs).og Rudbanen/ Hauger banen.(nytt kunstgress)

Oppmøte, avslutning og spising foregår i Bærum Idrettspark Skolen varer fra 0900-1500 mandag til fredag i uke 26 og uke 32. Barna kan leveres fra 0830 og hentes igjen senest 1530. Alle deltagerne får tine t-shirt, bag og ikke minst en fotball av god kvalitet. Hele treningsuken uken koster kr 1350.

Uken skal være fylt av glede og masse morro. Men vi legger vekt på kvalitet, det er jo fotball vi skal lære. Når man er ferdig med uka skal man ha lyst til å spille masse fotball resten av sommerferien.

Rabatt om man velger begge ukene.

Praktisk informasjon:

Oppmøte mandag-fredag i Bærum Idrettspark kl 0900
* Barna hentes ved i Bærum idrettspark senest kl 1530

Barna har med egen matpakke, de får sekk, trøye, flaske og en god fotball.

Innstruktører er klubbens eldre spillere sammen med klubbens akademitrenere.

Hovedannsvarlige og tilstede hele uken er sportslig leder BVH Gunnar Mjaugedal.

Påmelding HER