Rykkinnhallen

Rykkinnhallen består av to haller, A og B hallen. Den største er også godkjent for internasjonale håndball og basket kamper. Hallen er  hjemmebane for Bærum Basket .

Alle våre  lag spiller og trener i Rykkinnhallen. Klubbens ansatte har sine kontor i hallen , her er også flere møterom, hybler m.m. For leie av bane og halltider ta kontakt med Magne på tlf. 67150031

Adkomstmåte Rykkinnhallen
Rykkinnhallen (Rykkinn/Bærum)
Adr: Rykkinnhallen, Leirdueveien 73, 1349 Rykkinn - tlf. 67 15 00 31

Adkomst tog/buss:
Tog fra Oslo sentralbanestasjon til Sandvika. (Ta toget mot Spikkestad eller Kongsberg). Ta deretter buss nr. 151 fra Sandvika til Rykkinn. Buss (nr. 151/152) fra Oslo sentrum (Jernbanetorget, etc.) til Rykkinn.

Sjekk ellers www.trafikanten.no for buss- og togtider. Både buss og tog går imidlertid forholdsvis hyppig (om lag hvert 15. minutt). Reisen tar totalt fra 35 til 50 minutter fra Oslo sentrum.

Bil:
E-18 til Sandvika, ta av mot Hønefoss kjør gjennom to tunneler og ta av ved andre avkjørsel etter siste tunnel mot Rykkinn. Passer Bryn Kirke, kjør gjennom neste rundkjøring og ta første til høyre (Leirdueveien) og følg denne veien helt opp til Rykkinnhallen.

Les mer om Rykkinnhallen:

RykkinnhallenAnlegg.jpg

Rud

Rud kunstgress som ble åpnet i 2004 er klubbens anlegg på Rud, sammen med grusbanen Haugerbanen som ligger like i nærheten.

Her ligger også garderober og klubbhus, til det som var Hauger FK, nå BVH. Banen har vært holdt åpen om vintrene de siste 5 årene.

Hvis du ønsker mer info kontakt Gunnar Mjaugedal tlf. 48238067

Haugerkunstgress.jpg

Gommerud

Paal Bergs vei 126, 1348 Rykkinn

Gommerud-anlegget består av en stor kunstgressbane (nytt dekke i 2014) banen er helårsåpen, I tilegg er det en ny 7er og 5er bane med kunstgress og lys. BVH sitt flote klubbhus med garderober ligger midt meollom banene.

For leie av banen ta kontakt med Gunnar på tlf. 48238067
For leie av lokaler i klubbhuset ta kontakt med Mette på mail eller tlf. 67150032

Gommerud.jpg

Eineåsen skianlegg

Eineåsen skianlegg, Gruvemyra arena:

Gruvemyra 68, 1353 Bærums Verk

Eineåsen skianlegg og Gruvemyra arena er langrennsgruppas topp moderne anlegg for alle typer ski aktiviteter.

Gruvemyra og Eineåsen består av lysløype med  arrangementshus og stadion. Idag arrangeres det både klubbrenn og kretsrenn i området.

Om sommeren avholdes det 6 løpern en løps karrusell med lange tradisjoner. Det er også investert i snøproduksjonsanlegg så sesongen skulle vært godt sikret. Om sommeren trener også fotballgruppa her.

Eineåsen skianlegg.jpg

I fokus