Meld deg på Tine fotballskole i uke 26 og eller uke 32

Bli med på sommerens kuleste Camp (er)

Hver sommer arrangerer BVH Fotball sammen med Jutul Fotball, Vestre Bærum TINE Fotballskole for alle jenter og gutter i alderen 7-12 år. Fotballskolen arrangeres i uke 26 og 32.  Vi har arrangert TINE Fotballskole i over 17 år.

Fotballskolene i uke 26 og uke 32 foregår i Bærum Idrettspark (innendørs) på Rud banen og Hauger banen.(nytt kunstgress 2017)

Allt av oppmøte, avslutning, henting og spising foregår inne i  Bærum Idrettspark. Treningene varer fra 0900-1500 mandag til fredag begge ukene. Barna kan leveres fra 0830 og hentes igjen senest 1530. Alle deltagerne får Tine trøye, sekk, flaske og ikke minst en fotball av god kvalitet.

Vi legger vekt på kvalitet, det er jo fotball vi skal lære, men selvsagt er uken være fylt av glede, lek og masse morro, Vårt mål er at når man er ferdig med uka skal man ha lyst til å spille enda mer fotball

10 prosent rabatt om man deltar på begge ukene.

Praktisk informasjon:

Oppmøte mandag-fredag i Bærum Idrettspark senest kl 0900

* Barna hentes ved i Bærum idrettspark senest kl 1530, om de går  hjem på egenhånd skal vi ha skriftlig tillatelse på dette fra foresatt.

Barna tar selv med egen matpakke, de får sekk, trøye, flaske og en god fotball. HUSK leggskinn og evnt varmt tøy

Innstruktører er klubbens eldre spillere sammen med klubbens akademitrenere.

Hovedansvarlig og tilstede hele uken er sportslig leder BVH Gunnar Mjaugedal.

Påmeldingen er bindende.

Påmelding  HER

Vil du starte med amerikansk fotball?

Ironmen er gruppen for amerikansk fotball i BVH

Vi er stolte av å være den eneste klubben i Asker og Bærum med amerikansk fotball.

BVH Ironmen trenger DEG!

Er du født i 2003-2004-2005 kan du spille på vårt U15-lag, det første U15 laget i Asker og Bærums historie!
Du trenger ikke å ha spilt før.
Alle er velkomne!

Seriespillet starter 2.september så nå har rekruttering og trening startet for fullt.

Vi har et flott lag, men vi trenger også DEG og dine kamerater!
Møt opp på trening med treningstøy og fotballsko. Alt annet utstyr kan du låne i starten.

Sted: Rud kunstgress (Hauger skolevei 47, Rud)
Tid: Mandager og tirsdager: 19.30-21.00

For mer informasjon:

Jørgen Klausen, tlf. 95773549

Klubbtøy i  BVH SHOPEN

​Handle trygt og enkelt på www.bvhshop.no  vis at du er Blå og Rå

Den første kvinnelige styrelederen i klubbens historie

Anne Beate Ekeren ble ved årsmøte 29.03.2017 valgt inn som ny styreleder i hovedklubben.

Hun er født og oppvokst på Rykkinn, og har lang fartstid i klubben hvor hun har sittet i fotballstyre i 7 år i sportslig utvalg og som nestleder. Hun var med å etablere Fotballakademiet som i dag er et fritidstilbud til over 100 barn i nærmiljøet vårt.

Anne Beate har en Master of Management utdannelse fra BI, og utdanner seg for tiden til prestasjons Coach ved siden av vanlig jobb. Hun gleder seg til å ta fatt på oppgaven som styreleder, og mener det er store sko å fylle etter Sigurd nå hvor vi er inne i en svært spennende tid for klubben. Bærums Verk Hauger IF har blitt stor etter sammenslåingen med Hauger. Vi er ikke lenger røde og grønne men rå og blå. Hennes mål er at gruppene skal bli enda bedre til å snakke sammen og at man kan lære mer av hverandre og bli en enhetlig klubb som jobber godt sammen. Vi er inne i en prosess hvor vi ønsker å bli sertifisert som kvalitetsklubb og fremstå enda mer profesjonell.

Vi er heldige som kan ønske Anne Beate velkommen som ny styreleder i Bærums Verk Hauger IF.

BVH Jentecup 7-8. april 2018

Vi ønsker nok en gang å invitere til BVH jentecup. Dette er jentenes egen cup som samler hele 8 jenteklasser, fra jenter født i 2003 til jenter født i 2010. Alle kamper går på kunstgress. både inne og ute.

11er cup: Jenter 2003 (8 lag), jenter 2004 (16 lag)
9er cup: Jenter 2005 (20 lag)
7er cup: Jenter 2006 (12 lag), jenter 2007 (12 lag) Inne i Bærum Idrettspark
5er cup: Jenter 2008 (12 lag), jenter 2009 (12 lag), jenter 2010 (12 lag) Inne i Bærum Idrettspark

9er og 11er

9er og 11er cupen vil foregå både lørdag og søndag. Det spilles 3 innledende kamper lørdag og 2 sluttspill kamper søndag. 9er cupen spilles på Rud kunstgress, mens 11 cupene spilles på Hauger kunstgress (Jenter 2004) og Gommerud kunstgress (Jenter 2003).

5er og 7er

7er cupen avvikles lørdag 7. april., mens 5er cupen vil avvikles søndag 8. april. Alle spillere premieres og premieutdeling vil foregå fortløpende. Alle lag spiller 3 kamper (ä 25 minutter) på kunstgress inne i Bærum Idrettspark.

Påmelding

Og som vanlig lønner det seg å være tidlig ute, da det er begrenset med plasser. Cupen har alltid blitt fullbooket i god tid før cupstart.

For mer info send mail tilsjur.bjaen@ascan.no​​

Kort og nyttig - Følg med!

​Her vil vi legge ut viktig informasjon om våre aktiviteter og hendelser i løpet av året.